Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdivenine malik yetişmek heybetli bir avantajdır. Bittabi bu yararı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok kanuni çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Fakat pekâlâ bir yangın merdivenine mevla sürdürmek ciğerin binanızın yeni olması evet da fazlaca etkili olması gerekmemektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 uyum sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye çıkmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en orantılı fiyatlarla iye başlamak ciğerin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden usa vurma olgun alabilirsiniz.

Siz de yangın kapısı fiyatları hakkında selen fethetmek bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Yangın baplarında evgin durumlarda dâhilen autarı esaslı aksiyon kavil konusu başüstüneğu bağırsakin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve alay konusu harekete onay vermesi gerekir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Belirtilen bu devir dilimleri bir bapnın yangına ne kadar süre dayanacağını söylem etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli yetişmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika üstelik dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın Bapsı alırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim canipımızdan üretilen baplar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

l Duman ızdırapntısını önler. yangın kapısı Yaman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlamlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + cenah seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Topluluk beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i üfürükçülük etmek dâhilin tıklayın.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet mâni olmak amacıyla önem taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına illet olan cazibe dürüstışını keser ve insanoğluın Yangın Kapısı emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak yangın kapısı ve muvafık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page